زرگر دیـکــداش

با سلام
این وب سایت توسط رضا غریبی فرزند حاج قلیچ خان غریبی جهت اطلاع رسانی و آشنایی از روستای زرگر استان اردبیل توابع گرمی ایجاد شده است.
امیداست بانظرات وپیشنهاد های سازنده خویش ما رادر پیشبردبهتر این وب سایت یاری فرمایید.
در ضمن از کسانی که در روستای زرگر به دنیا آمده اند و یا در آنجا زندگی کرده اند و مایلند زندگینامه ، تصاویر ، عکس و دیگر اطلاعات مورد نظر آنها را در وب سایت زرگر قرار دهیم می توانند آنها را بصورت دستی به اینجانب رضا غریبی تحویل و یا به آدرس زیر ارسال کنند.
reza.gharibi272@gmail.com


بــو دنیــا دان هــــامـی گِـــدَر آد قــالار

زرگــریـن دَه اورکسیـــنـدَن یــــاد قــالار



چــوخــلار گَـلیــب بــو زرگــر دَن گِــدَ لـلر

کنــدی میــزَدَن شیــریـن مــزه داد قـالار


شعر رضا غریبی 9 / 1 / 93




رضا غریبی :
دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس
علم اطلاعات و دانش شناسی
محقق ، نویسنده ، پژوهشگر و شاعر
reza.gharibi272@gmail.com

آخرین نظرات
  • ۲۵ شهریور ۹۸، ۱۸:۳۲ - 00:00 :.
    :)

مدرسه روستای زرگر

شنبه, ۸ فروردين ۱۳۹۴، ۰۳:۵۲ ق.ظ

مدرسه روستا

مدرسه روستای زرگر

دبستان  ابراهیم زرگر برزند ، نام  مدرسه ای بود که در روستای زرگر  قرار داشت . این مدرسه از ابتدای  تاسیس تا سال 1366 به نام دبستان ابراهیم زرگر برزند  به فعالیت خود ادامه می داد. از سال 1366 به بعد تغییر نام داده و به دبستان شهید  آیت نامگذاری شد.

به دلیل اینکه این روستا شهید نداشت  و از نام شهدای  روستاهای اطراف برای  این مدرسه نامگذاری کردند. پیشنهاد  بنده این است که خانواده سیفی  مخصوصا  خانواده ایمانعلی سیفی  با پیگیری  در آموزش و پرورش شهرستان گرمی نام مدرسه را  به نام شهید روستای زرگر  ناصر سیفی (سلامت سیفی) نامگذاری نمایند. ( دبستان  شهید ناصر سیفی)

اگر خانواده شهید ناصر سیفی  پیشنهاد این بنده حقیر را قبول کنند و به دنبال تغییر نام   مدرسه روستا از شهید آیت به  شهید ناصر سیفی پیگیری نمایند ممنون خواهیم شد. و یاد شهید روستای خودمان   زنده خواهد ماند. 

در این مدرسه شاگردانی تربیت شده است که بعضی از آنها به درجه تحصیلات عالی رسیده و در سازمان های مختلف دولتی مشغول به کار هستند. 

ابتدا این مدرسه خشتی بوده و در مکان فعلی مدرسه قرار داشت.  به برکت انقلاب اسلامی  و به دستور اکید رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) که برای روستاها حمام ، مدرسه ، بهداشت و... تاسیس می شد. روستای زرگر نیز از این قاعده مستثنا نبود. و مدرسه فعلی در روستا ساخته شد.

از سال 1360 الی 1362 به مدت 3 سال کلاس ها در منازل مسکونی  کسانی که به شهرها مهاجرت کرده بودند برگزار می شد. در طول این مدت  مدرسه فعلی  آماده بهره برداری شد. در سال 1360 کلاس ها در منزل آقای حاج موسی  برگزار شد. و 2 سال بعدی یعنی در سالهای 1361 و 1362 در منزل مسکونی آقایان علی خان  و بیوک خان بدلی  برگزار شد. در آن زمان معلمان روستا آقایان سلیمانی و محرمی بودند.

از سال 1363 به بعد  کلاس ها به  مدرسه نوساز و مهندسی ساز انتقال یافت. یعنی در مکان قدیمی مدرسه ی روستا.  از سال 1363 الی 1365 و 1366 معلمان روستا آقایان  میرزایی و عبدالرضا کریمیان بودند.

  • رضا غریبی (فرزند حاج قلیچ خان)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی